Nijntje beweeglessen

Het Nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waar je kind wekelijks speelplezier heeft en tegelijkertijd alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling!

 

Het Nijntje Beweegdiploma bestaat uit twee series van 20 lessen voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar. In de lessen komen de tien basisvormen van bewegen aan bod: balanceren, springen, kruipen, klimmen/klauteren, zwaaien, samen spelen, balvaardigheid, rollen/draaien en bewegen op muziek. Na het doorlopen van de lessen ontvangt elk kind het Nijntje Beweegdiploma.

 

Deel 1 van het Nijntje Beweegdiploma is voor peuters van 2 en 3 jaar, die samen met papa en mama of opa en oma lekker wil gymmen in een ‘echte’ gymzaal.

Deel 2 van het Nijntje Beweegdiploma is voor kleuters van 4 en 5 jaar. Dit deel is zonder ouders. Hier leert je kind het vervolg op de essentiële basisvormen van bewegen. Een kind kan ook deel 2 halen zonder dat hij/zij eerst beweegdiploma 1 heeft gehaald.