Danslessen


Dance Mix 1 (vanaf 3 jaar t/m groep 3)

Deze les is bedoeld voor de jongste dansers, er wordt namelijk spelenderwijs gewerkt aan de fijne en grove motoriek. De kinderen werken aan hun houding en leren echte danspasjes. Ook wordt iedere 6 weken een nieuw dansje geoefend. Kinderen zijn welkom vanaf drie jaar (mits zindelijk). 


Dance Mix 2 (groep 4 en 5)

Bij de lessen voor Dance Mix 2 worden allerlei verschillende stoere dansstijlen gemixt. Iedere maand is er aandacht voor een nieuwe stijl of thema waar de dansers tijdens de lessen helemaal in op kunnen gaan.


Dance Mix 3 (groep 6 en 7)

Bij de lessen voor Dance Mix 3 worden de dansjes al wat moeilijker. Er worden allerlei verschillende stoere dansstijlen gemixt. Iedere maand is er aandacht voor een nieuwe stijl of thema waar de dansers tijdens de lessen helemaal in op kunnen gaan.


Dance Mix 4 (groep 8 en hoger)

Genoeg afwisseling bij de lessen van Dance Mix 4! Ook bij deze les worden allerlei dansstijlen gemixt. Zo ben je de ene maand bezig met Dancehall, de andere met Streetdance en de daaropvolgende met bijvoorbeeld Lyrical Hip-Hop. Daarnaast wordt er ook gefocust op spieropbouw, waardoor er ruimte is voor cardio, spier en dansplezier! Er wordt ook een hele dans aangeleerd mét choreografie!


Streetdance 18+

Dit is een les waarbij hard gewerkt wordt aan twee complete choreografieën per jaar met wisselende opstellingen en verschillende soorten dansmuziek in één mix. Een uitdagende les dus, waarbij je als danser bezig bent met het verbeteren van je Streetdance-skills. 


Body Workout

Heb je zin om alle spiergroepen aan het werk te zetten op lekkere muziek? Dan is dit de les voor jou! Iedere les worden intensieve spieroefeningen gedaan waardoor je je hele lichaam versterkt. De lessen zijn afwisselend, waarbij alle spiergroepen (buik, been, armspieren) getraind worden. Bij Body Workout ligt de nadruk op oefeningen doen, terwijl bij Dance Workout de nadruk ligt op eenvoudige dansjes waarbij de spieroefeningen onopgemerkt uitgevoerd worden.


(Flexles) Latin Mix (tijdelijk niet beschikbaar)

Een heerlijke op Zumba gebaseerde les is de les Latin Mix! Low impact moves worden afgewisseld met High impact moves op lekkere swingende beats. Al swingend al je spieren trainen én soepel blijven, wie wil dat nou niet?


(Flexles) Dance Workout (tijdelijk niet beschikbaar)

Dance work-out is een echte sport- en dansles in één. Er worden sportieve dansjes aangeboden op knallende nummers, waarbij gewerkt wordt aan het uithoudingsvermogen en het aansterken van verschillende spiergroepen. De les heeft een laag instapniveau, waardoor de les voor iedereen geschikt is.


Flexlessen (flexibel abonnement):

De lessen Latin Mix, Dance Workout en Body Workout zijn flexibele lessen (flexlessen). 

Wil je graag de ene week een Latin Mix-les volgen en de andere week een Body Workout doen? Dat kan. Het voordeel van een flexibel abonnement is dat je elke week een andere les kunt volgen. Kun je een keer niet op de woensdagavond? Geen probleem: dan kun je een les Body Workout op dinsdag volgen. Heb je geen behoefte aan een flexibel abonnement en wil je "gewoon" elke week dezelfde les(sen) volgen? Dat mag natuurlijk ook.

 

LET OP: het is niet mogelijk voor de les Streetdance 18+ te kiezen bij een flexibel abonnement, omdat de dansers in deze les een choreografie aanleren. Wel kun je je inschrijven voor de Streetdance 18+ les, met daarnaast de mogelijkheid voor een "flexibele" tweede (of zelfs derde) les.


Proeflessen jeugd

Je kunt vrijblijvend twee lessen meedoen om te kijken of Mix-dansen iets voor je is. Je kunt je daarvoor aanmelden door een mail te sturen via de contactpagina.

 

Na de proeflessen kun je je inschrijven


Proeflessen volwassenen

Volwassenen kunnen twee proefweken volgen, waarin vrijblijvend alle vier de lessen uitgeprobeerd kunnen worden. Graag ontvangen wij een mail om je aan te melden voor de proefweken.

  

Na deze proefweken kun je je inschrijven voor de les(sen) van je voorkeur.