Danslessen


Dance Mix 1 (3 jaar t/m groep 3)

Deze les is bedoeld voor de jongste dansers, er wordt namelijk spelenderwijs gewerkt aan de fijne en grove motoriek. De kinderen werken aan hun houding en leren echte danspasjes. Ook wordt iedere 6 weken een nieuw dansje geoefend.


Dance Mix 2 (groep 4 t/m groep 7)

Bij de lessen voor dance mix 2 worden allerlei verschillende stoere dansstijlen gemixt. Iedere maand is er aandacht voor een nieuwe stijl of thema waar de dansers tijdens de lessen helemaal in op kunnen gaan


Dance Mix 3 (groep 8 en hoger)

Genoeg afwisseling bij de lessen van Dance Mix 3! Ook bij deze les worden allerlei dansstijlen gemixt. Zo ben je de ene maand bezig met Dancehall, de andere met Streetdance en de daaropvolgende met bv. Lyrical Hip-Hop. Daarnaast wordt er ook gefocust op spieropbouw, waardoor er ruimte is voor cardio, spier en dansplezier!


Streetdance 18+

Dit is een les waarbij hard gewerkt wordt aan twee complete choreografieën per jaar met wisselende opstellingen en verschillende soorten dansmuziek in één mix. Een uitdagende les dus, waarbij je als danser bezig bent met het verbeteren van je Streetdance-skills.


Latin Mix

Een heerlijke op Zumba gebaseerde les is de les Latin Mix! Low impact moves worden afgewisseld met High impact moves op lekkere swingende beats.


Dance Workout

Dance work-out is een echte sport- en dansles in één. Er worden sportieve dansjes aangeboden op knallende nummers, waarbij gewerkt wordt aan het uithoudingsvermogen en het aansterken van verschillende spiergroepen. De les heeft een laag instapniveau, waardoor de les voor iedereen geschikt is.


Body Workout

Heb je zin om alle spiergroepen aan het werk te zetten op lekkere muziek? Dan is dit de les voor jou! Iedere les worden intensieve spieroefeningen gedaan waardoor je je hele lichaam versterkt.