LidmaatschapContributie seizoen 2023-2024

Nijntje Beweegprogramma: €14,- per maand
Turnen Recreatie jeugd t/m 15 jaar: €14,- per maand
Turnen Recreatie 16 jaar en ouder: €16,- per maand
Turnen Recreatie jeugd én preselectie: €28,- per maand
Turnen Selectie jeugd t/m 15 jaar: €30,50 per maand
Turnen Selectie jeugd vanaf 16 jaar: €32,50 per maand                                    
Dansen jeugd t/m 15 jaar: €14,- per maand
Dansen 16 jaar en ouder: €19,75 per maand
Dansen volwassenen twee lessen: €37,50 per maand
Inschrijfkosten éénmalig: €15,- 

Lid worden

Leuk dat je lid wil worden!

Klik op onderstaande button om je online in te schrijven. Neem bij problemen contact op met het secretariaat.

 

Indien de eerste les plaatsvindt voor de 15e van de maand, dan is de contributie verschuldigd per helft van de maand. Als de eerste les na de 15e van de maand plaatsvindt, dan is de contributie verschuldigd bij aanvang van de volgende maand.

Mutaties

Mutaties kunnen per mail doorgegeven worden aan ons secretariaat.

 

Geef veranderingen in adres en andere persoonlijke gegevens zo snel mogelijk door.

  

Wil je meer lessen gaan volgen? Dat kun je op ieder moment doorgeven. De mutatie gaat dan met ingang van de volgende maand in. Wil je minder lessen volgen? Dat kun je, net als het opzeggen van het lidmaatschap, per kwartaal aangeven.

 

Als je minder lessen wil gaan volgen, geef dat dan uiterlijk aan het einde van de tweede maand van het kwartaal per mail door aan ons secretariaat. Is je mail pas in de derde maand van het kwartaal ontvangen, dan wordt het aantal lessen pas aan het eind van het eerstvolgende kwartaal verminderd.

 

Het soort les maakt niet uit.

Opzeggen

Wat jammer dat je op wilt zeggen. Weet je het zeker? Of misschien toch nog even overleggen met het secretariaat of de leiding?

 

Als je toch op wilt zeggen, stuur dan een mail naar het secretariaat.

 

De opzegtermijn van het lidmaatschap is per kwartaal. De opzegging van het lidmaatschap dient uiterlijk voor het einde van de tweede maand van het lopende kwartaal schriftelijk ingediend te zijn bij het secretariaat. Is de schriftelijke opzegging ontvangen in de derde maand van het lopende kwartaal dan eindigt het lidmaatschap per einde van het eerstvolgende kwartaal. Dit ivm contributie bij de KNGU. Een opzegging die niet schriftelijk is ingediend bij de ledenadministratie, wordt niet in behandeling genomen.Lidmaatschap KNGU

Ieder lid van de vereniging wordt ook meteen bij de KNGU ingeschreven. Hierdoor zijn alle leden aanvullend verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen. Het lidmaatschap van de KNGU loopt per kwartaal, daarom lopen wij daar parallel aan. Een lid mag alleen deelnemen aan de lessen als hij/zij ook lid is van de KNGU.