Lidmaatschap


De hoogte van de contributie voor seizoen 2021-2022 is nog niet helemaal bekend. We moeten namelijk nieuwe berekeningen maken door de veranderingen in de afdeling Turnen en de komst van de afdeling Dansen. Zo snel we iets meer weten wordt dit bekend gemaakt.

 

BELANGRIJK is dat u bij interesse of vragen een mailtje stuurt, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal nieuwe leden.


Contributie seizoen 2020-2021

Nijntje Beweegprogramma: €14,- per maand
Recreatie jeugd: €14,- per maand
Recreatie jeugd vanaf 16 jaar: €15,- per maand
Recreatie volwassenen: €16,- per maand
Recreatie jeugd én preselectie: €28,- per maand
Selectie jeugd: €30,50 per maand
Selectie jeugd vanaf 16 jaar: €32,50 per maand                                    
Inschrijfkosten éénmalig: €10,-

Het inschrijfformulier is nog niet aangepast met de nieuwe danslessen. Dit wordt binnenkort gedaan. Wil je alvast zeker zijn van een plekje en weet je al welke les(sen) het voor jou gaan worden? Stuur dan een mailtje met de informatie naar ons secretariaat, zodat wij je het formulier toe kunnen sturen als het klaar is.

 

Voor andere vragen kun je ook terecht bij het secretariaat.


Lid worden

Leuk dat je lid wil worden!

Klik op onderstaande button om je online in te schrijven. Neem bij problemen contact op met het secretariaat.

 

Indien de eerste les plaatsvindt voor de 15e van de maand, dan is de contributie verschuldigd per helft van de maand. Als de eerste les na de 15e van de maand plaatsvindt, dan is de contributie verschuldigd bij aanvang van de volgende maand.

Mutaties

Mutaties graag via onderstaand formulier doorgeven aan ons secretariaat.

Opzeggen

Wat jammer dat je op wil zeggen. Weet je het zeker? Of misschien toch nog even overleggen met het secretariaat of de leiding?

 

Als je toch op wilt zeggen gebruik dan onderstaande button en mail het formulier naar het secretaraat, of breng het langs.

 

De opzegtermijn van het lidmaatschap is per kwartaal. Het opzeggen van het lidmaatschap dient uiterlijk voor het einde van de tweede maand van het lopende kwartaal schriftelijk ingediend te zijn bij de ledenadministratie. Is de schriftelijke opzegging ontvangen in de derde maand van het lopende kwartaal dan eindigt het lidmaatschap per einde van het eerstvolgende kwartaal. Dit ivm contributie bij de KNGU. Een opzegging die niet schriftelijk is ingediend bij de ledenadministratie, wordt niet in behandeling genomen.