Nieuws


15 augustus: Update danslessen

Voor het nieuwe dansseizoen hebben wij een laatste update. Je kunt hier op de website nu de volgende informatie vinden:

proeflessen

hoogte contributie

flexibele abonnement volwassenen

start van het dansseizoen


19 juli: Update danslessen

Naast het Kleuren Turnen en de Nijntje beweeglessen kunnen wij jullie met trots aankondigen dat ook onze dansafdeling van start gaat!

 

Jeugd:

- Dance Mix 1 (3 jaar t/m groep 3)

- Dance Mix 2 (groep 4 t/m groep 7)

- Dance Mix 3 (groep 8 en hoger)

 

(Jong) volwassenen:

- Latin Mix

- Streetdance

- Body workout

- Dance workout

 

Nieuwgierig geworden naar de verschillende lessen? Lees dan snel verder op onze website!

 

Ook mogen wij met trots vertellen wie onze nieuwe, ervaren trainsters zijn geworden. Mel, Lisa en Susanne welkom bij de vereniging! Kijk in het rooster wie welke les gaat geven. Later stellen zij zich nog verder voor.


9 juli: Dansen voor oud én jong!

Wat hebben wij onwijs leuke reacties gehad op het 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝗶𝗲𝗳 𝗱𝗮𝗻𝘀𝗲𝗻 bij GV de Brug.

 

& wat hebben wij ontzettend veel vragen gekregen waarom het alleen voor (jong) volwassenen is en waarom niet voor kinderen.

Natuurlijk hebben wij daar iets op bedacht!

Vanaf september kunnen alle leeftijden bij ons terecht voor 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝗶𝗲𝗳 𝗱𝗮𝗻𝘀𝗲𝗻!

 

Wat is nu 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝗶𝗲𝗳 𝗱𝗮𝗻𝘀𝗲𝗻 bij GV de Brug? Wie worden de trainsters? Welke dag kan ik reserveren in mijn agenda? En het tijdstip?

 

Aan de antwoorden op al deze vragen wordt achter de schermen hard gewerkt! Binnenkort meer hierover op deze website én op onze Facebook pagina!

 

Heeft u interesse en wilt u niks missen van het laatste nieuws? Stuur even een mailtje, inclusief het geboortejaar van de geïnteresseerde, naar gvdebrugheteren@gmail.com en wij houden u op de hoogte!

Dit is tevens handig voor ons om een inschatting te maken van het aantal lessen dat we op kunnen gaan starten.

 

 

Hoort zegt het voort!!


7 juli: Bewegen op muziek

Vinden jullie ook niet dat er in Heteren vanaf volgend seizoen veel te weinig sportmogelijkheden zijn voor (jong) volwassenen?

 

Wil jij graag bewegen op muziek? 

Dat kan vanaf september bij GV De Brug! Gewoon in onze eigen sportaccommodatie, de Bongerd!

 

Info volgt binnenkort!

 

Wij zijn in ieder geval enthousiast! Hopelijk jullie straks ook! 


5 juli: Afscheid Marije

We wisten het al een hele tijd en het kwam dan ook zeker niet als een verrassing, maar vandaag was het dan echt de laatste les van onze top assistent Marije. Marije is als klein meisje bij ons komen turnen en uitgegroeid naar een super fijne assistent. Marije was actief bij zowel de recreatie turngroepen als de wedstrijd turngroepen.

Marije zal niet meer wekelijks bij ons in de zaal te vinden zijn, maar voor speciale gelegenheden soms nog wel terugkeren.

Bedankt Marije voor alle gezellige jaren en super leuke lessen. Je medetrainsters en onze turn(st)ers zullen je gaan missen! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe uitdagingen en alles wat er op je pad mag komen!

 

Dit bericht laat ons ook even stil staan bij de huidige Covid-19 maatregelingen. Doordat toeschouwers nog niet welkom zijn in de zaal weten vele ouder(s)/verzorger(s) van nieuwe leden niet goed wie wij zijn. Na de vakantie zullen wij, trainsters en assistentes, ons daarom één voor één aan u voorstellen.


24 mei 2021: We gaan weer beginnen!

Met beter nieuws konden wij dit Pinkersterweekend niet beginnen! De maatregelingen zijn aangepast en de sporthal is weer open!

 

Afgelopen vrijdag zijn onze eerste jeugdgroepen weer van start gaan. En wat was het heerlijk om al die vrolijke, enthousiaste (en bezwete) kinderen weer te zien bewegen en vooral te zien doen wat we allemaal zo leuk vinden en zo gemist hebben.

 

Onze jeugdleden zijn eerder deze week al op de hoogte gebracht van de start van hun lessen. Onze aspirant Nijntje leden zullen morgen een mail toegezonden krijgen. Hierin zal te lezen zijn dat a.s. zaterdag 29 mei 2021 de eerste aangepaste Nijntje beweegles zal plaatsvinden. Dus bij deze, zet vast in je agenda!

Natuurlijk zijn al onze lessen aangepast aan de huidige Covid-19 maatregelingen!


20 maart 2021: Kleurenturnen

Afgelopen periode hebben we niet stilgezeten. We hebben ons verdiept in Kleuren Turnen, een methode die werkt met verschillende beweegniveaus, elk met een eigen opbouw en lesdoelen. We denken dat Kleuren Turnen een heel mooie methode is voor De Brug, zowel voor de turners/turnsters uit de recreatiegroepen als voor de selectieturnsters.

De komende maanden treffen we de voorbereidingen die nodig zijn om met de nieuwe methode aan de slag te gaan. Na de zomervakantie willen we er dan mee van start gaan.

Klik hier voor meer informatie. 


11 december 2021: Nijntje beweeglessen gaan van start!

Met trots kunnen wij vertellen dat wij maar liefst drie Nijntje peuter-kleuter gymgroepen kunnen starten!!

 

Onze trainster is bijgeschoold, de benodigde materialen zijn ingekocht en de ouder(s)/verzorger(s) van onze aspirantleden hebben een uitnodiging voor een proefles ontvangen.

 

Nog geen mail gehad of nog nog een enthousiaste peuter of kleuter in huis? Mail dan snel naar ons secretariaat.

 

Klik hier voor meer informatie.


5 december 2020: Sinterklaas

Sinterklaas heeft hard zitten werken thuis. Want ook voor onze leden heeft hij zakken met cadeautjes neergezet! Deze week worden deze uitgedeeld bij de lessen.

Bedankt Sinterklaas!


1 december 2020: Eindstand Grote Clubactie

De eindstand van De Grote CLubactie is bekend!!

 

In totaal zijn er 246 loten verkocht, waarvan 116 online en 130 via boekjes. Dat resulteert in een mooie opbrengst van:

€590,40

Daar zijn wij super blij mee!!!!

 

Onze topverkopers houden we nog even geheim: die verrassen we binnenkort tijdens de les. 

 

We willen jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor jullie bijdrage!


1 december 2020: Nijntje beweeglessen!

Dit seizoen beginnen wij met het geven van Nijntje beweeglessen. Gymnastiek voor de allerkleinsten! Waarschijnlijk start dit in januari.

 

Er zijn genoeg aanmeldingen binnen om te kunnen beginnen!

 

Heb je ook interesse? Stuur een berichtje, dan kunnen we je op de hoogte houden!

 

Klik hier voor meer informatie.


1 november 2020: Opbrengst Rabo Clubsupport!

De Rabobank heeft €84,34 naar onze vereniging overgemaakt!

 

Wij willen hiervoor iedereen bedanken en speciaal natuurlijk de Rabobank! Dit geld kunnen we mooi gebruiken voor de aanschaf van nieuw toestellen.


5 oktober 2020: Samen 150 jaar lid bij gymvereniging De Brug!

Tijdens de algemene ledenvergadering heeft gymvereniging De Brug uit Heteren drie leden in het zonnetje gezet. Truus NijenhuisEls Willemsen en Doortje Polman zijn samen 150 jaar lid van GV De Brug. In 1970 startten zij hun carrière bij De Brug. Dat betekent dat ze elk intussen vijftig jaar lid zijn van de vereniging.

 

Uit handen van de voorzitter ontvingen ze voor hun trouwe lidmaatschap een prachtige bos bloemen en een speldje van de KNGU, de Koninklijke Nederlandse Gymnastiekunie. 


ALV 2020

Op maandag 28 september is de Algemene Ledenvergadering gehouden in sportcomplex De Bongerd. Ondanks de Corona-maatregelen hadden we een zaaltje vol! Belangrijke aanwezigen waren Truus Nijenhuis, Els Willemsen en Doortje Polman, zij zijn 50 jaar lid van de vereniging! Zij zijn gehuldigd met een bondsspeld en een bos bloemen. Ook Niels Punt, scheidend voorzitter is bedankt met een bos bloemen en de kascommissie, bestaande uit Bets Maasbach en Harm Martijn, zijn ook bedankt met een bos bloemen. Zonder vrijwilligers geen vereniging! De notulen van deze vergadering zijn op te vragen bij het secretariaat. Alle aanwezige leden bedankt voor uw aanwezigheid!


Babynieuws

Onze hoofdtrainster Daisy Gerritsen is eind augustus bevallen van een gezonde zoon! Wij wensen Daisy en haar gezin heel veel geluk en gezondheid toe!

 

Onze turnsters moeten nog even wachten op de rentree van Daisy, zij zal eerst nog verlof hebben.


Vriendjes en vriendinnetjes week!

De recreatielessen mogen op maandag 14 september een vriendje, vriendinnejte, broertje of zusje meenemen naar de les. De leeftijd van de kinderen moet tussen de 8 en 18 jaar liggen.

 

Opgave vooraf bij de instructie Sarah via de app.


Coronarichtlijnen:

Voor alles geldt:

gezond verstand gebruiken staat voorop!


  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen.
  • Ben je 18 jaar of ouder, dan moet je tot iedereen behalve tot kinderen t/m 12 jaar een afstand bewaren van minimaal 1,5 m. En behalve kinderen t/m 12 jaar mag niemand dichter dan 1,5 meter bij jou komen.
  • Ben je ouder dan 12 en jonger dan 18, dan hoeft je geen afstand te houden tot iedereen jonger dan 18 jaar, maar wel minstens 1,5 m tot personen van 18 jaar en ouder. Deze laatste groep (18 jaar en ouder) mag ook niet dichter dan 1,5 meter bij jou komen.
  • Ben je jonger dan 13 jaar? Dan hoeft je tot niemand afstand te houden. En iedereen mag dichter dan 1,5 m bij jou komen.
  • Tijdens het sporten gelden deze regels niet waar dat de sportbeoefening in de weg staat.
  • Vermijd drukte.
  • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie.
  • Schud geen handen.
  • Neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels voor iedereen in acht.

Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijk lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee! Dit jaar zetten we ons in voor nieuwe matjes en een plankoline. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40) direct naar onze clubkas gaat!

 

Verantwoord loten verkopen:

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in zijn werk gaat, kun je zien op de website van De Grote Clubactie.

 

Download
Brief lotenverkopers Grote Clubactie
brief lotenverkopers 2020 Grote clubacti
Adobe Acrobat document 225.5 KB

Extra inkomsten zijn hard nodig.

 

We gaan er met zijn allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.Rabobank ClubSupport

In oktober vindt de stemronde voor de Rabobank Clubsupport plaats (voorheen Rabobank Clubkas Campagne). Rekeninghouders van een Rabobank (spaar-)rekening kunnen dan stemmen voor een lokale vereniging waarbij elke stem een geldbedrag oplevert voor de vereniging. Dat lijkt nog ver weg, maar u kunt alleen stemmen als u ruim voor die tijd bent geregistreerd als lid van de lokale Rabobankcoöperatie.

 

Bent u nog geen lid van Rabobank Maas- en Waal / Oost Betuwe, meld u dan aan als lid, dan kunt u mee stemmen. En ook uw kinderen met bijv een spaarrekening kunt u opgeven als lid! Een gezin kan op deze wijze al snel zo'n 30 euro aan een vereniging doneren en stemmen kost u NIETS meer dan 5 minuten van uw tijd. Dat is nog eens leuk en makkelijk doneren aan goede doelen, toch? Schrijf NU alvast uzelf en uw gezinsleden in als lid van de coöperatie Maas-Waal / Oost Betuwe, dan .krijgt u de stemuitnodiging in oktober toegestuurd.


Nieuw lesrooster

Datum: 14 juli 2020.

Binnenkort wordt hier het voorlopige lesrooster voor seizoen 2020/2021 bekend gemaakt. Nijntje lessen!!

Datum: 14 juli 2020.

Dit seizoen willen wij beginnen met het geven van Nijntje beweeglessen. Gymnastiek voor de allerkleinsten! Waarschijnlijk start dit in januari. Heb je interesse? Stuur een berichtje, dan kunnen we je op de hoogte houden!