Nieuws


ALV 2020

Op maandag 28 september is de Algemene Ledenvergadering gehouden in sportcomplex De Bongerd. Ondanks de Corona-maatregelen hadden we een zaaltje vol! Belangrijke aanwezigen waren Truus Nijenhuis, Els Willemsen en Doortje Polman, zij zijn 50 jaar lid van de vereniging! Zij zijn gehuldigd met een bondsspeld en een bos bloemen. Ook Niels Punt, scheidend voorzitter is bedankt met een bos bloemen en de kascommissie, bestaande uit Bets Maasbach en Harm Martijn, zijn ook bedankt met een bos bloemen. Zonder vrijwilligers geen vereniging! De notulen van deze vergadering zijn op te vragen bij het secretariaat. Alle aanwezige leden bedankt voor uw aanwezigheid!


Babynieuws

Onze hoofdtrainster Daisy Gerritsen is eind augustus bevallen van een gezonde zoon! Wij wensen Daisy en haar gezin heel veel geluk en gezondheid toe!

 

Onze turnsters moeten nog even wachten op de rentree van Daisy, zij zal eerst nog verlof hebben.


Vriendjes en vriendinnetjes week!

De recreatielessen mogen op maandag 14 september een vriendje, vriendinnejte, broertje of zusje meenemen naar de les. De leeftijd van de kinderen moet tussen de 8 en 18 jaar liggen.

 

Opgave vooraf bij de instructie Sarah via de app.


Coronarichtlijnen:

Voor alles geldt:

gezond verstand gebruiken staat voorop!


  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen.
  • Ben je 18 jaar of ouder, dan moet je tot iedereen behalve tot kinderen t/m 12 jaar een afstand bewaren van minimaal 1,5 m. En behalve kinderen t/m 12 jaar mag niemand dichter dan 1,5 meter bij jou komen.
  • Ben je ouder dan 12 en jonger dan 18, dan hoeft je geen afstand te houden tot iedereen jonger dan 18 jaar, maar wel minstens 1,5 m tot personen van 18 jaar en ouder. Deze laatste groep (18 jaar en ouder) mag ook niet dichter dan 1,5 meter bij jou komen.
  • Ben je jonger dan 13 jaar? Dan hoeft je tot niemand afstand te houden. En iedereen mag dichter dan 1,5 m bij jou komen.
  • Tijdens het sporten gelden deze regels niet waar dat de sportbeoefening in de weg staat.
  • Vermijd drukte.
  • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie.
  • Schud geen handen.
  • Neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels voor iedereen in acht.

Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijk lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee! Dit jaar zetten we ons in voor nieuwe matjes en een plankoline. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40) direct naar onze clubkas gaat!

 

Verantwoord loten verkopen:

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in zijn werk gaat, kun je zien op de website van De Grote Clubactie.

 

Download
Brief lotenverkopers Grote Clubactie
brief lotenverkopers 2020 Grote clubacti
Adobe Acrobat document 225.5 KB

Extra inkomsten zijn hard nodig.

 

We gaan er met zijn allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.Rabobank ClubSupport

In oktober vindt de stemronde voor de Rabobank Clubsupport plaats (voorheen Rabobank Clubkas Campagne). Rekeninghouders van een Rabobank (spaar-)rekening kunnen dan stemmen voor een lokale vereniging waarbij elke stem een geldbedrag oplevert voor de vereniging. Dat lijkt nog ver weg, maar u kunt alleen stemmen als u ruim voor die tijd bent geregistreerd als lid van de lokale Rabobankcoöperatie.

 

Bent u nog geen lid van Rabobank Maas- en Waal / Oost Betuwe, meld u dan aan als lid, dan kunt u mee stemmen. En ook uw kinderen met bijv een spaarrekening kunt u opgeven als lid! Een gezin kan op deze wijze al snel zo'n 30 euro aan een vereniging doneren en stemmen kost u NIETS meer dan 5 minuten van uw tijd. Dat is nog eens leuk en makkelijk doneren aan goede doelen, toch? Schrijf NU alvast uzelf en uw gezinsleden in als lid van de coöperatie Maas-Waal / Oost Betuwe, dan .krijgt u de stemuitnodiging in oktober toegestuurd.


Nieuw lesrooster

Datum: 14 juli 2020.

Binnenkort wordt hier het voorlopige lesrooster voor seizoen 2020/2021 bekend gemaakt. Nijntje lessen!!

Datum: 14 juli 2020.

Dit seizoen willen wij beginnen met het geven van Nijntje beweeglessen. Gymnastiek voor de allerkleinsten! Waarschijnlijk start dit in januari. Heb je interesse? Stuur een berichtje, dan kunnen we je op de hoogte houden!