Nieuws


 

Bekijk ook onze Facebook-pagina voor leuke foto's en nieuwtjes!


Gezocht: nieuwe bestuursleden!

13 februari 2024

 

Om maar met de deur in huis te vallen: we zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden! Aan het eind van het seizoen ’23-’24 zit de bestuurstermijn van Evelien en Inge erop. Dat betekent dat De Brug nieuwe bestuursleden nodig heeft.

Wie zijn we?

We zijn een bloeiende vereniging met meer dan 150 leden. We bieden kleurenturnen aan voor de jeugd, óók op wedstrijdniveau. We hebben een dansafdeling voor jong én oud. Peuters en kleuters kunnen deelnemen aan onze Nijntje-beweeglessen en volwassenen kunnen lessen body workout en gym volgen.


Wat doet het bestuur?

Om dat allemaal in goede banen te leiden, is uiteraard een bestuur nodig. Dat bestuur zet onder meer de lijnen uit, bewaakt de financiën en verzorgt de ledenadministratie. Ook de communicatie met de leden én de buitenwereld hoort bij het takenpakket, evenals het organiseren van evenementen.


Wie zoeken we?

Momenteel vervullen drie personen alle taken binnen het bestuur. Dat is behoorlijk krap. We zoeken daarom minimaal een nieuwe voorzitter, een nieuwe secretaris én een nieuwe ledenadministrateur. Maar wil je graag aan de slag met de communicatie van onze vereniging of het organiseren van evenementen? Dan ben je ook zeer welkom. Hier vind je meer informatie over de verschillende vacatures.

Warm geworden?

Wil jij meedenken en meepraten over de toekomst van onze vereniging? Of draag je onze vereniging simpelweg een warm hart toe? Dan nodigen we je graag uit je aan te melden. Wie weet zit jij straks in ons gezellige bestuur.


Misschien loop je zelf niet warm voor een (bestuurs)functie, maar ken je wel iemand anders die hiervoor geknipt is. Ook dan horen we het graag! Let op: nieuwe bestuursleden hoeven niet per se lid te zijn of kinderen te hebben die bij De Brug sporten.


Meer informatie?
Wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

 


Recordopbrengst Grote Clubactie!

29 november 2023


We zijn supertrots: we hebben als vereniging een recordbedrag van 2438,40 euro opgehaald met de Grote Clubactie! Dat betekent dat er dit jaar meer dan 1000 loten zijn verkocht. We willen iedereen heel hartelijk bedanken voor zijn of haar inzet! We gaan het geld gebruiken om nieuwe materialen aan te schaffen.

 

De topverkopers van onze vereniging waren dit jaar: 

• Finn Westerhof: 48 loten

• Lily Jansen: 44 loten

• Fedde van Rijsingen: 44 loten

 

Zij krijgen binnenkort tijdens de les een clubprijs overhandigd. Bovendien krijgt iedereen die 25 of meer loten heeft verkocht een speciale Grote Clubactie-medaille. 

 

Ook een lot gekocht? Dan kun je hier checken of er een prijs op je lot is gevallen.


GV De Brug doet mee aan de Grote Clubactie!

23 september 2023

 

Vandaag start de Grote Clubactie en natuurlijk doen wij ook weer mee! Samen met de leden zetten we de schouders eronder. We hopen op een mooie opbrengst, zodat we voor alle groepen nieuwe materialen kunnen aanschaffen. 

 

Hoe werkt het?
Een lot kost 3 euro. Hiervan gaat 80 procent (2,40 euro per lot) direct naar onze clubkas. (Jeugd)leden verkopen loten aan vrienden, familie en buurtgenoten, gaan langs de deuren en/of delen een verkooplink via Whatsapp en social media. Koop hier loten en steun onze vereniging! Je maakt kans op mooie prijzen. 


Vorig jaar haalden we ruim 1800 euro op en schaften we nieuwe materialen aan voor al onze groepen. Dit jaar hopen we weer op zo’n mooi bedrag!


En ... stemmen maar!

4 september 2023

 

Wij doen weer mee aan de actie Rabo ClubSupport! Vanaf deze week kunnen leden van Rabobank Maas en Waal-Oost hun stem uitbrengen. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe hoger de donatie van Rabobank aan onze vereniging. Help jij ons mee? Stemmen op GV De Brug kan eenvoudig via de Rabo App of online (tot 26 september). Alvast bedankt voor je steun!


Extra Body Workout les volwassenen!

1 september 2023

 

Wegens groot succes vorig seizoen gaan wij vanaf maandag 4 september twee lessen Body Workout in de week geven! Behalve de les op dinsdag van 20.30 tot 21.30 uur bieden we dit seizoen ook een les aan op maandag van 20.30 tot 21.30 uur (let op: dit is een half uur later dan we in eerste instantie meldden!). Heb je zin om alle spiergroepen aan het werk te zetten op lekkere muziek? Dan zijn dit zeker lessen voor jou. Iedere les doen we intensieve spieroefeningen waardoor je je hele lichaam versterkt. Op maandag ligt de nadruk iets meer op conditie, kracht en lenigheid dan op dans.

 

Zelf ervaren? Stuur een mailtje naar gvdebrugheteren@gmail.com als je een proefles wilt volgen of kom gewoon naar de sporthal! Beide lessen zijn onder leiding van Demi Willemsen in de sporthal achter De Bongerd in Heteren.


31 juli 2023:

 

ROOSTER 2023-2024

We zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Het rooster is inmiddels bekend. Nieuwsgierig? Neem hier alvast een kijkje.


Nieuwe trainer kleurenturnen!

Isabelle van Kesteren gaat vanaf september de lessen kleurenturnen geven.

Isabelle is een zeer vrolijke, veelzijdige sportdocent uit Arnhem en we zijn heel blij dat ze bij onze vereniging les gaat geven. Welkom Isabelle!


Afscheid Sarah

Helaas heeft Sarah na jaren afscheid van ons genomen als trainsters van het kleurenturnen. Sarah heeft een aantal jaren de lessen recreatiegym gegeven en heeft ook geassisteerd bij de wedstrijdlessen. Wij bedanken Sarah voor haar inzet van de afgelopen jaren en uiteraard hebben we haar een afscheidscadeau gegeven bij haar laatste les.


We hebben op 24 juni een spetterende eindshow gehad! Door tijdgebrek is er geen verslagje gekomen op Facebook of op onze website. Dus heb je zin om ons te helpen? We zoeken nog iemand die ons kan helpen met de website en Facebook en stukjes schrijven voor krantjes, de PR zullen we maar zeggen.

 

Stuur een mailtje naar gvdebrugheteren@gmail.com of via de contactpagina van deze website. We horen graag!

 
Eindshow dans 24 juni 2023!

24 juni is het zover! De eindshow van de afdeling dans in sporthal De Bongerd in Heteren. Onze 5 streetdance dansgroepen laten deze avond hun aangeleerde dansen zien, aan iedereen die dat wil zien. Na afloop zijn er dans(workout)workshops voor al onze volwassen leden én voor introducées! Dus hoort zegt het voort, heb je zin in een avondje lekker swingen en zweten? Zet 24 juni in je agenda en neem gezellig wat bekenden mee! Na afloop kan er geborreld worden in De Bongerd.

 

Heb je zin om ons te komen helpen? Stuur even een mailtje, want vele handen maken licht werk!

 

Precieze tijden worden nog bekend gemaakt, het zal allemaal na 18 uur zijn.


13 mei 2023:

 

Onze trainsters Evelien, Suus en Daisy zijn weer helemaal op de hoogte van de nieuwste Nijntje ontwikkelingen, om onze peuters en kleuters op en top te laten spelen, leren en ontdekken tijdens de Nijntje Beweeglessen!


28 april 2023:

 

• K O N I N G S D A G •

Trots! Onze Dance Mix groepen hebben tijdens Koningsdag prachtige performance getoond in de feesttent bij De Bongerd. Van schattige kleintjes tot stoere grote meiden, allemaal in het oranje, niks is onze dansers te gek!

Oranje Comité Heteren bedankt voor dit prachtige podium! 


9 april 2023:

 

Happy Easter!

 

Paashaas op bezoek bij de Nijntje beweeglessen voor peuters en kleuters!

 

#Nijntje #Nijntjebeweeglessen #BewegenmetNijntje #peutergym #kleutergym


16 maart 2023:

 

• W E D S T R I J D T U R N E N M I D D E N B O U W D A M E S •

Afgelopen zaterdag hebben onze middenbouw turnmeiden hun tweede plaatsingswedstrijd geturnd in Barneveld. Het was een dag met hoge pieken en diepen dalen. Want jeetje, wat een motivatie en wat zijn de meiden kritisch opzichzelf. Al tijdens de wedstrijd werden er weer nieuwe doelen gesteld.

Of het nu gaat om aangespannen lichaamsdelen of dat ene o zo moeilijke element wat voor het eerst super ging, natuurlijk vieren wij iedere overwinning hoe groot of klein!

Wij zijn trots op jullie meiden!


18 februari 2022:

 

• N I J N T J E P E U T E R & K L E U T E R •

Vanochtend was het zover.... Het Nijntje beweegfeestje! Hét beweegfeestje waar alle peuters en kleuters verschillende onderdelen uitvoeren die ze de afgelopen weken hebben geoefend! Na een onderdeel te hebben uitgevoerd mochten ze deze samen met hun begeleider afplakken op de stickerkaart! Vervolgens hebben ze een allemaal een officieel Nijntje diploma gekregen!

Ontzettend knap gedaan!

 

Nog geen lid, maar wel een actieve peuter of kleuter in huis? Kom vrijblijvende twee gratis proeflessen volgen!


12 februari 2023:

 

• W E D S T R I J D T U R N E N •

Wat een spannend weekend hebben wij gehad. Onze middenbouw selectieturnmeiden mocht naar hun eerste wedstrijd van dit seizoen. En niet alleen van dit seizoen, voor zes van de acht meiden was het zelfs hun aller eerste wedstrijd ooit!

Maar wij zijn trots, trotser, trotser dan trots! Want was is zo'n eerste wedstrijd moeilijk zeg. Allemaal gekke regeltjes en afspraakjes en dan ook nog eens niet je oefeningen vergeten terwijl je super zenuwachtig ben.

En laat het nu bij alle meiden super goed zijn gegaan! Beide teams hebben een bronze medaille gewonnen, waar ze mega trots op mogen zijn!

Wij gaan weer verder training aan nieuwe doelen! Want in januari staat er voor de bovenbouw en in februari voor de middenbouw weer een wedstrijd op de planning!


16 december 2022:

 

• W E D S T R I J D T U R N E N •

Wat een spannend weekend hebben wij gehad. Onze middenbouw selectieturnmeiden mocht naar hun eerste wedstrijd van dit seizoen. En niet alleen van dit seizoen, voor zes van de acht meiden was het zelfs hun aller eerste wedstrijd ooit!

Maar wij zijn trots, trotser, trotser dan trots! Want was is zo'n eerste wedstrijd moeilijk zeg. Allemaal gekke regeltjes en afspraakjes en dan ook nog eens niet je oefeningen vergeten terwijl je super zenuwachtig ben.

En laat het nu bij alle meiden super goed zijn gegaan! Beide teams hebben een bronze medaille gewonnen, waar ze mega trots op mogen zijn!

Wij gaan weer verder training aan nieuwe doelen! Want in januari staat er voor de bovenbouw en in februari voor de middenbouw weer een wedstrijd op de planning!


Uitslag Grote Clubactie 2022

8 december 2022

De afgelopen weken hebben onze leden zich ingezet voor de loten verkoop van de Grote Clubactie 2022. Er zijn maar liefst 814 loten verkocht! Dat betekent dat we een supermooi bedrag hebben opgehaald: in totaal 1865,88 euro. Heel veel dank aan alle lotenkopers en -verkopers!

 

Onze topverkopers houden we nog even geheim: die verrassen we binnenkort tijdens de les. 

 

Ook een lot gekocht? Dan kun je hier checken of er een prijs op je lot is gevallen: https://lotchecker.clubactie.nl/


19 november 2022:

 

• M E D A I L L E S  V O O R  G V  D E  B R U G •

Vandaag ging met een wedstrijd voor onze bovenbouwturnster het wedstrijdseizoen van start. Lotte, Hilde en Ilse vormen samen met een turnster van SV DFS Opheusden een team. Altijd gezellig om samen je favoriete sport uit te voeren. En alleen gezellig was het niet, er zijn ook nog eens topprestaties geleverd. Deze resulteerde in een goude medaille voor het team . En nog eens een individuele eerste, tweede en derde plaatst .

Super gedaan meiden! Gefeliciteerd! Op naar nieuwe doelen!


12 november 2022

• N I J N T J E P E U T E R / K L E U T E R G Y M •

Wij hebben vanmorgen al heel wat hardwerkende kleine pietjes gezien in de sportzaal!

Wat kunnen onze peuters en kleuters toch goed het dak op klimmen en over de nok balanceren!

Veel plezier bij de intocht van Sinterklaas vandaag!


Geen geld voor sporten? Wij doe mee met Meedoen in Overbetuwe!

9 november 2022

Onze vereniging vindt het belangrijk dat iedereen kan sporten, ook als u minder geld te

besteden heeft. Daarom doen we mee aan de Meedoenregeling van onze gemeente. Met deze

regeling maakt de gemeente Overbetuwe sporten voor iedereen betaalbaar.

 

Wilt u uw kind graag laten turnen of dansen? Of wilt u zelf graag dansen, een workout volgen of een

gymnastiekles, maar is dat financieel niet haalbaar? Kijk dan eens op de website van Meedoen in

Overbetuwe. Daar vindt u meer informatie over de regelingen die er zijn en hoe u mee kunt doen. U mag natuurlijk ook eerst contact opnemen met ons voor vragen. Dat kunt u doen door het invullen van het contactformulier.


24 september 2022:

 

GV De Brug gaat weer loten verkopen voor de Grote Clubactie! Dit jaar willen wij de opbrengst besteden aan nieuw materiaal (gymblokken, mini-airtrack en geluidsinstallatie).

 

Help jij mee om onze clubkas te spekken? Vanaf vandaag kun je via onze online clubpagina loten kopen.

 

#groteclubactie #jouwinzetisgoudwaard #GVDeBrug


Nieuwe dans/body workout trainster gevonden!!

14 september 2022:

We hebben een zeer enthousiaste dans/body workout trainster kunnen vinden! Demi heeft al twee keer onze groep volwassenen les gegeven op dinsdag van 20:30-21:30 uur en de zweetdruppels én lachtranen vlogen in het rond!

Dit smaakt naar meer! Wil je dit ook wel eens uitproberen? Vraag hier een gratis proefles aan!


Klaar voor de start!

28 augustus 2022:

We zijn er klaar voor! Deze week start het nieuwe seizoen voor onze gym- en dansvereniging. Op vrijdag 2 september trappen de (pre)-selectieleden af, een dag later volgen de Nijntje-lessen en de groepen Dance Mix 2 en 3 en vanaf maandag 5 september komen ook de recreatieturners, onze volwassen gymmers en Dance Mix 1 en 4 weer in actie. De groepen streetdance 18+ en body workout starten op dinsdag 6 september.


Wil je ook eens kennismaken met de gym-, turn- en danslessen die wij bieden? Meld je dan snel aan voor twee vrijblijvende proeflessen. Tot snel!


12 juli 2022:    * V A C A T U R E - A L E R T *

 

Gezocht: trainers dansen!

Wie komt onze bloeiende, groeiende en gezellige gym- en dansvereniging versterken? We zijn voor het nieuwe seizoen (start eind augustus 2022) op zoek naar nieuwe trainers: voor onze dans/sportlessen voor volwassenen.

 

Interesse of meer informatie? Stuur even een mailtje naar gvdebrugheteren@gmail.com en wij nemen contact met je op!


2 juli 2022:  * D A N S U I T V O E R I N G * 

 

Kom kijken en doe mee: dansuitvoering én dansworkshops in Heteren!

 

Na een jaar van hard trainen en veel dansen is het hoog tijd voor een spetterend optreden! Op zaterdag 2 juli zet gym- en dansvereniging De Brug de deuren van De Bongerd in Heteren open voor een dansuitvoering. Zowel de Street Dance 18+-groep als de Dance Mix-groepen voor jonge dansers staan te popelen om te laten zien wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben.

 

Nieuwsgierig? Kom dan vooral op zaterdag 2 juli een kijkje nemen in de Bongerd, Flessestraat 54 in Heteren. De einduitvoering begint om 19.00 uur (zaal open om 18.45 uur). De show duurt een half uur en de entree is 1 euro per persoon. Iedereen is van harte welkom!

 

 

 

Zelf ook eens sporten op muziek ervaren? Aansluitend aan de einduitvoering organiseren we vier dansworkshops voor volwassenen. Zo kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met Latin Mix, Dance Workout, Streetdance 18+ en/of Body Workout. De workshops starten om 19.45 uur en zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Aanmelden is niet nodig. Ben jij er ook bij? Tot dan!


26 maart: • W E D S T R I J D T U R N E N •
Na een hele lange periode van uitstel en afstel was het vandaag zo ver! Vanmorgen ging de wekker vroeg en we mochten er een heel stuk voor rijden, maar dat hadden we er voor over! Onze wedstrijdgroep turnen mocht vandaag eindelijk weer op wedstrijd! En niet zomaar een wedstrijd, maar meteen ook onze eerste wedstrijd in teamverband. Een individuele sport overgieten in het jasje van teamverband, voor de turnsters (& trainsters!) was dit wel even wennen. Maar na vandaag zijn wij om! Wat een gezelligheid!
Het spits werd afgebeten door de bovenbouw meiden supplement H. Hoe oud je ook bent, na zo'n lange wedstrijdpauze (stomme Corona) is het toch wel weer even spannend. Gelukkig konden de meiden dit goed naast zich neerleggen en was er vooral plezier! Ook werd er een prachtige individuele 🥉medaille behaald. Gefeliciteerd!
Daarna mochten de meiden van de middenbouw hun turnkunsten laten zien. Voor de meeste meiden was dit hun aller eerste turnwedstrijd. Waar eerst wat trillende armen en benen zichtbaar waren, konden de meiden na de warming-up toch gaan genieten en kwamen alle ledenmaten terug in het gareel. Dit leverde ons als team een prachtige 🥈 medaille op! Knap gedaan meiden!
De dag werd afgesloten door onze meiden uit de bovenbouw supplement G. Omdat ons team te klein was, hebben we samen geturnd met meiden van OLVO Wezep. Helaas hebben we niet samen kunnen trainen, maar onze gezamenlijke liefde voor het turnen maakte dat we samen toch een mooie en gezellige wedstrijd neer konden zetten.
Wij zijn trots op jullie meiden! Op naar nieuwe doelen!

 

🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️

7 maart • V R I E N D J E S / V R I E N D I N N E T J E S W E E K •
Deze week is het vriendjes/vriendinnetjes week voor onze recreatie jeugd turn -en dansgroepen! Iedereen mag een vriendje of vriendinnetje meenemen en misschien worden zij ook wel verliefd op de sport! Want samen sporten is toch veel gezelliger dan alleen?!
Wie zien wij deze week met een vriendje of vriendinnetje?? Veel plezier alvast!!

29 januari: • N I J N T J E B E W E E G F E E S T J E •
Vandaag was ons eerste echte Nijntje Beweegfeestje! Wat hebben we hard werkende peuters en kleuters gezien! En wat zijn wij trots, want iedereen heeft zijn (tussentijds) beweegdiploma 1 of 2 behaald.
Bij aanvang van het feestje kregen alle deelnemers een stickerkaart en kon iedereen met zijn papa/mama/opa/oma samen aan de slag met de verschillende onderdelen. Want bij ieder voltooid onderdeel, mocht je een sticker plakken. Was je stickerkaart aan het eind van het feestje vol, kreeg je een echt diploma. Natuurlijk is dit al onze peuters en kleuters gelukt!
🧡💛💙
Ook konden we nog even smikkelen, want van Van Alfen Fruit Ommeren hebben wij voor alle deelnemers een lekker appeltje gesponsord gekregen. 🍎

* 26 januari: Nijntje beweegdiploma's!!

 

Komende zaterdag worden de eerste Nijntje beweegdiploma's uitgereikt aan onze peuters en kleuters! Gelukkig mogen er nu ook een paar ouders aanwezig zijn, waardoor het toch heel speciaal gaat worden!

 

 

Succes allemaal!!


• 15 oktober: Algemene Ledenvergadering •

 

Afgelopen maandag was onze ALV. In verband met Corona ging dit nog over het jaar 2020. Een handjevol, vooral seniorenleden, vergezelden het bestuur op deze belangrijke avond. Er is veel gedaan:

 • Het financieel verslag van 2020 is goedgekeurd, (met dank aan de kascommissie),
 • de nieuwe statuten zijn goedgekeurd en kunnen nu naar de notaris, waardoor GV De Brug klaar is voor de nieuwe wetgeving WBTR,
 • de continuïteitscommissie is benoemd,
 • het huishoudelijk reglement is goedgekeurd,
 • er is verslag gedaan van alle bezigheden van het bestuur,
 • er is gesproken over de huidige ontwikkelingen en een blik op de toekomst.

Na afloop hebben we samen het glas geheven en omdat Gymvereniging De Brug dit jaar en deze maand ook nog eens 50 jaar bestaat hebben we getrakteerd op een borrelgarnituur! Door alle werkzaamheden, Corona en het feit dat we maar met 3 bestuursleden zijn, hebben we aan dit heugelijke feit helaas geen verdere aandacht kunnen schenken. Maar deze gezellige borrel maakte het toch wel een beetje specialer. Hopelijk kunnen we de volgende keer meer leden verwelkomen op deze vergadering. Want meer leden hebben we zeker! Binnenkort horen jullie hier meer over.

 

Wij willen alle aanwezigen bedanken voor deze fijne en gezellige avond en bedankt voor alle lovende woorden! Wij worden er verlegen van... Het geeft ons weer energie om door te gaan met al onze plannen! Het is fijn dat we veel mensen blij maken, omdat ze in Heteren kunnen sporten!

 

Met sportieve groet,

 

Het bestuur van GV De Brug, Evelien, Inge en Hanna.


• 18 september: RABO CLUBSUPPORT •

 

Ben jij klant bij de Rabobank? Dan kun je ook dit jaar weer op ons stemmen, zodat wij financiële steun krijgen van de Rabobank. Stem van 4 t/m 25 oktober op onze vereniging via de Rabo-app.

 

Je moet hiervoor lid zijn van de Rabobank. Dat kan heel eenvoudig via de Rabo-app. Het kost niets en je kunt direct stemmen! De Rabobank wil het geld graag weggeven! 

 

Wij zouden heel erg blij worden van een bijdrage voor een plofmat, handstandsteunen, een kantelloopplank en dansspiegels!

 

Namens onze leden alvast onze hartelijke dank!


• 31 augustus: De danslessen zijn gestart! •

 

Vanavond gingen Dance Mix 1 & Dance Mix 2 van start! Wat zag het er gezellig uit! En wat een danstalent hebben de deelnemers! Morgen avond mag Dance Mix 3 van start. En op 21 en 22 september starten ook de danslessen voor volwassenen.


15 augustus: Update danslessen

Voor het nieuwe dansseizoen hebben wij een laatste update. Je kunt hier op de website nu de volgende informatie vinden:

proeflessen

hoogte contributie

flexibele abonnement volwassenen

start van het dansseizoen


19 juli: Update danslessen

Naast het Kleuren Turnen en de Nijntje beweeglessen kunnen wij jullie met trots aankondigen dat ook onze dansafdeling van start gaat!

 

Jeugd:

- Dance Mix 1 (3 jaar t/m groep 3)

- Dance Mix 2 (groep 4 t/m groep 7)

- Dance Mix 3 (groep 8 en hoger)

 

(Jong) volwassenen:

- Latin Mix

- Streetdance

- Body workout

- Dance workout

 

Nieuwgierig geworden naar de verschillende lessen? Lees dan snel verder op onze website!

 

Ook mogen wij met trots vertellen wie onze nieuwe, ervaren trainsters zijn geworden. Mel, Lisa en Susanne welkom bij de vereniging! Kijk in het rooster wie welke les gaat geven. Later stellen zij zich nog verder voor.


9 juli: Dansen voor oud én jong!

Wat hebben wij onwijs leuke reacties gehad op het 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝗶𝗲𝗳 𝗱𝗮𝗻𝘀𝗲𝗻 bij GV de Brug.

 

& wat hebben wij ontzettend veel vragen gekregen waarom het alleen voor (jong) volwassenen is en waarom niet voor kinderen.

Natuurlijk hebben wij daar iets op bedacht!

Vanaf september kunnen alle leeftijden bij ons terecht voor 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝗶𝗲𝗳 𝗱𝗮𝗻𝘀𝗲𝗻!

 

Wat is nu 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝗶𝗲𝗳 𝗱𝗮𝗻𝘀𝗲𝗻 bij GV de Brug? Wie worden de trainsters? Welke dag kan ik reserveren in mijn agenda? En het tijdstip?

 

Aan de antwoorden op al deze vragen wordt achter de schermen hard gewerkt! Binnenkort meer hierover op deze website én op onze Facebook pagina!

 

Heeft u interesse en wilt u niks missen van het laatste nieuws? Stuur even een mailtje, inclusief het geboortejaar van de geïnteresseerde, naar gvdebrugheteren@gmail.com en wij houden u op de hoogte!

Dit is tevens handig voor ons om een inschatting te maken van het aantal lessen dat we op kunnen gaan starten.

 

 

Hoort zegt het voort!!


7 juli: Bewegen op muziek

Vinden jullie ook niet dat er in Heteren vanaf volgend seizoen veel te weinig sportmogelijkheden zijn voor (jong) volwassenen?

 

Wil jij graag bewegen op muziek? 

Dat kan vanaf september bij GV De Brug! Gewoon in onze eigen sportaccommodatie, de Bongerd!

 

Info volgt binnenkort!

 

Wij zijn in ieder geval enthousiast! Hopelijk jullie straks ook! 


5 juli: Afscheid Marije

We wisten het al een hele tijd en het kwam dan ook zeker niet als een verrassing, maar vandaag was het dan echt de laatste les van onze top assistent Marije. Marije is als klein meisje bij ons komen turnen en uitgegroeid naar een super fijne assistent. Marije was actief bij zowel de recreatie turngroepen als de wedstrijd turngroepen.

Marije zal niet meer wekelijks bij ons in de zaal te vinden zijn, maar voor speciale gelegenheden soms nog wel terugkeren.

Bedankt Marije voor alle gezellige jaren en super leuke lessen. Je medetrainsters en onze turn(st)ers zullen je gaan missen! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe uitdagingen en alles wat er op je pad mag komen!

 

Dit bericht laat ons ook even stil staan bij de huidige Covid-19 maatregelingen. Doordat toeschouwers nog niet welkom zijn in de zaal weten vele ouder(s)/verzorger(s) van nieuwe leden niet goed wie wij zijn. Na de vakantie zullen wij, trainsters en assistentes, ons daarom één voor één aan u voorstellen.


24 mei 2021: We gaan weer beginnen!

Met beter nieuws konden wij dit Pinkersterweekend niet beginnen! De maatregelingen zijn aangepast en de sporthal is weer open!

 

Afgelopen vrijdag zijn onze eerste jeugdgroepen weer van start gaan. En wat was het heerlijk om al die vrolijke, enthousiaste (en bezwete) kinderen weer te zien bewegen en vooral te zien doen wat we allemaal zo leuk vinden en zo gemist hebben.

 

Onze jeugdleden zijn eerder deze week al op de hoogte gebracht van de start van hun lessen. Onze aspirant Nijntje leden zullen morgen een mail toegezonden krijgen. Hierin zal te lezen zijn dat a.s. zaterdag 29 mei 2021 de eerste aangepaste Nijntje beweegles zal plaatsvinden. Dus bij deze, zet vast in je agenda!

Natuurlijk zijn al onze lessen aangepast aan de huidige Covid-19 maatregelingen!


20 maart 2021: Kleurenturnen

Afgelopen periode hebben we niet stilgezeten. We hebben ons verdiept in Kleuren Turnen, een methode die werkt met verschillende beweegniveaus, elk met een eigen opbouw en lesdoelen. We denken dat Kleuren Turnen een heel mooie methode is voor De Brug, zowel voor de turners/turnsters uit de recreatiegroepen als voor de selectieturnsters.

De komende maanden treffen we de voorbereidingen die nodig zijn om met de nieuwe methode aan de slag te gaan. Na de zomervakantie willen we er dan mee van start gaan.

Klik hier voor meer informatie. 


11 december 2021: Nijntje beweeglessen gaan van start!

Met trots kunnen wij vertellen dat wij maar liefst drie Nijntje peuter-kleuter gymgroepen kunnen starten!!

 

Onze trainster is bijgeschoold, de benodigde materialen zijn ingekocht en de ouder(s)/verzorger(s) van onze aspirantleden hebben een uitnodiging voor een proefles ontvangen.

 

Nog geen mail gehad of nog nog een enthousiaste peuter of kleuter in huis? Mail dan snel naar ons secretariaat.

 

Klik hier voor meer informatie.


5 december 2020: Sinterklaas

Sinterklaas heeft hard zitten werken thuis. Want ook voor onze leden heeft hij zakken met cadeautjes neergezet! Deze week worden deze uitgedeeld bij de lessen.

Bedankt Sinterklaas!


1 december 2020: Eindstand Grote Clubactie

De eindstand van De Grote CLubactie is bekend!!

 

In totaal zijn er 246 loten verkocht, waarvan 116 online en 130 via boekjes. Dat resulteert in een mooie opbrengst van:

€590,40

Daar zijn wij super blij mee!!!!

 

Onze topverkopers houden we nog even geheim: die verrassen we binnenkort tijdens de les. 

 

We willen jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor jullie bijdrage!


1 december 2020: Nijntje beweeglessen!

Dit seizoen beginnen wij met het geven van Nijntje beweeglessen. Gymnastiek voor de allerkleinsten! Waarschijnlijk start dit in januari.

 

Er zijn genoeg aanmeldingen binnen om te kunnen beginnen!

 

Heb je ook interesse? Stuur een berichtje, dan kunnen we je op de hoogte houden!

 

Klik hier voor meer informatie.


1 november 2020: Opbrengst Rabo Clubsupport!

De Rabobank heeft €84,34 naar onze vereniging overgemaakt!

 

Wij willen hiervoor iedereen bedanken en speciaal natuurlijk de Rabobank! Dit geld kunnen we mooi gebruiken voor de aanschaf van nieuw toestellen.


5 oktober 2020: Samen 150 jaar lid bij gymvereniging De Brug!

Tijdens de algemene ledenvergadering heeft gymvereniging De Brug uit Heteren drie leden in het zonnetje gezet. Truus NijenhuisEls Willemsen en Doortje Polman zijn samen 150 jaar lid van GV De Brug. In 1970 startten zij hun carrière bij De Brug. Dat betekent dat ze elk intussen vijftig jaar lid zijn van de vereniging.

 

Uit handen van de voorzitter ontvingen ze voor hun trouwe lidmaatschap een prachtige bos bloemen en een speldje van de KNGU, de Koninklijke Nederlandse Gymnastiekunie. 


ALV 2020

Op maandag 28 september is de Algemene Ledenvergadering gehouden in sportcomplex De Bongerd. Ondanks de Corona-maatregelen hadden we een zaaltje vol! Belangrijke aanwezigen waren Truus Nijenhuis, Els Willemsen en Doortje Polman, zij zijn 50 jaar lid van de vereniging! Zij zijn gehuldigd met een bondsspeld en een bos bloemen. Ook Niels Punt, scheidend voorzitter is bedankt met een bos bloemen en de kascommissie, bestaande uit Bets Maasbach en Harm Martijn, zijn ook bedankt met een bos bloemen. Zonder vrijwilligers geen vereniging! De notulen van deze vergadering zijn op te vragen bij het secretariaat. Alle aanwezige leden bedankt voor uw aanwezigheid!


Babynieuws

Onze hoofdtrainster Daisy Gerritsen is eind augustus bevallen van een gezonde zoon! Wij wensen Daisy en haar gezin heel veel geluk en gezondheid toe!

 

Onze turnsters moeten nog even wachten op de rentree van Daisy, zij zal eerst nog verlof hebben.


Vriendjes en vriendinnetjes week!

De recreatielessen mogen op maandag 14 september een vriendje, vriendinnejte, broertje of zusje meenemen naar de les. De leeftijd van de kinderen moet tussen de 8 en 18 jaar liggen.

 

Opgave vooraf bij de instructie Sarah via de app.


Coronarichtlijnen:

Voor alles geldt:

gezond verstand gebruiken staat voorop!


 • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
 • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen.
 • Ben je 18 jaar of ouder, dan moet je tot iedereen behalve tot kinderen t/m 12 jaar een afstand bewaren van minimaal 1,5 m. En behalve kinderen t/m 12 jaar mag niemand dichter dan 1,5 meter bij jou komen.
 • Ben je ouder dan 12 en jonger dan 18, dan hoeft je geen afstand te houden tot iedereen jonger dan 18 jaar, maar wel minstens 1,5 m tot personen van 18 jaar en ouder. Deze laatste groep (18 jaar en ouder) mag ook niet dichter dan 1,5 meter bij jou komen.
 • Ben je jonger dan 13 jaar? Dan hoeft je tot niemand afstand te houden. En iedereen mag dichter dan 1,5 m bij jou komen.
 • Tijdens het sporten gelden deze regels niet waar dat de sportbeoefening in de weg staat.
 • Vermijd drukte.
 • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie.
 • Schud geen handen.
 • Neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels voor iedereen in acht.

Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijk lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee! Dit jaar zetten we ons in voor nieuwe matjes en een plankoline. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40) direct naar onze clubkas gaat!

 

Verantwoord loten verkopen:

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in zijn werk gaat, kun je zien op de website van De Grote Clubactie.

 

Download
Brief lotenverkopers Grote Clubactie
brief lotenverkopers 2020 Grote clubacti
Adobe Acrobat document 225.5 KB

Extra inkomsten zijn hard nodig.

 

We gaan er met zijn allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.Rabobank ClubSupport

In oktober vindt de stemronde voor de Rabobank Clubsupport plaats (voorheen Rabobank Clubkas Campagne). Rekeninghouders van een Rabobank (spaar-)rekening kunnen dan stemmen voor een lokale vereniging waarbij elke stem een geldbedrag oplevert voor de vereniging. Dat lijkt nog ver weg, maar u kunt alleen stemmen als u ruim voor die tijd bent geregistreerd als lid van de lokale Rabobankcoöperatie.

 

Bent u nog geen lid van Rabobank Maas- en Waal / Oost Betuwe, meld u dan aan als lid, dan kunt u mee stemmen. En ook uw kinderen met bijv een spaarrekening kunt u opgeven als lid! Een gezin kan op deze wijze al snel zo'n 30 euro aan een vereniging doneren en stemmen kost u NIETS meer dan 5 minuten van uw tijd. Dat is nog eens leuk en makkelijk doneren aan goede doelen, toch? Schrijf NU alvast uzelf en uw gezinsleden in als lid van de coöperatie Maas-Waal / Oost Betuwe, dan .krijgt u de stemuitnodiging in oktober toegestuurd.


Nieuw lesrooster

Datum: 14 juli 2020.

Binnenkort wordt hier het voorlopige lesrooster voor seizoen 2020/2021 bekend gemaakt. Nijntje lessen!!

Datum: 14 juli 2020.

Dit seizoen willen wij beginnen met het geven van Nijntje beweeglessen. Gymnastiek voor de allerkleinsten! Waarschijnlijk start dit in januari. Heb je interesse? Stuur een berichtje, dan kunnen we je op de hoogte houden!